Filtru: Filtru tip fagure, Filtru Lavabil, Filtru Ionizator
Funcții: Functie Antifungica, Autocuratare, Functie de Autodiagnosticare, Performanta Super EMC, Carcasa Anti-rugina, Functie Intelligent Defrost, Design Super Silentios, Functie Turbo, Mod Sleep, Afisare Cod
Capacitate:
18000 btu
Producător:
Tesla
Compresor:
GMCC
Tip compresor:
Inverter
Disponibilitate:
Stoc epuizat
Garanție aparat:
Garanție 3 ani
Consum nominal:
1660 W/h
Clasa energetică răcire:
Clasa A++
Culoare:
Alb
Agent frigorific:
R-32
Livrare gratuita (Bucuresti si Ilfov)

Preț: 3560 Lei

Montaj: 899 Lei

Opțiuni montaj:

Opțiuni garanție:

Nr Buc:
buc


Produsul nu mai face parte din oferta.
Pentru detalii sunati la 0753.700.200

IMPORTANT!

Pentru a asigura servicii de calitate, montajul echipamentelor de climatizare este efectuat in mod profesionist, doar de catre angajati ai firmei noastre. Frigotehnistii nostri sunt instruiti in mod regulat si respecta toate normele in vigoare.

Pentru a ne asigura de calitatea executiei, dar si pentru a evita eventualele accidente de munca, nu lucram in regim de colaborare, cu echipe de montatori necalificati.

Tehnologie Wi-Fi:
Fără WiFi
Cod produs:
TA53FFML-1832IA
Tip aparat:
Split
Garanție compresor:
Garanție 3 ani
Suprafață acoperită:
30-40 m²
Dezumidificare:
1.8 l/h
Alimentare:
Monofazat
Fază/Tensiune/Frecvență:
1Ph / 220-230V / 50Hz
Consum la răcire:
1660 W/h
Consum la încălzire:
1490 W/h
Clasa energetică încălzire:
Clasa A+
SEER:
6.57
SCOP:
4.02
Dimensiune unitate interioară:
900×310×225 mm
Dimensiune unitate exterioară:
800×545×315 mm
Greutate unitate interioară:
12 kg
Greutate unitate exterioară:
35 kg
Nivel de zgomot unitate interioară:
47 dB (A)
Nivel de zgomot unitate exterioară:
58 dB (A)
Temp MIN funcționare pe răcire:
14 °C
Temp MAX funcționare pe răcire:
43 °C
Temp MIN funcționare pe încălzire:
-15 °C
Temp MAX funcționare pe încălzire:
30 °C
Țeavă conexiune lichid:
1/4 (6.35 mm)
Țeavă conexiune gaz:
1/2 (12.7 mm)
Lungime maximă traseu:
25 m
Diferență maximă nivel:
10 m

Kit premium, complet-3ml teava de cupru izolata 6 si 10, 3ml furtun condens, 6ml cablu electric 4x1,5, set console rabatabile , banda matisat, suruburi prindere 20cm, amortizoare anti-vibratie

 

Descriere

Functie Antifungica, Autocuratare, Functie de Autodiagnosticare, Performanta Super EMC, Carcasa Anti-rugina, Functie Intelligent Defrost, Design Super Silentios, Functie Turbo, Mod Sleep, Afisare Cod de Eroare, Sistem de flux aer cu zgomot redus, Scurgere duală pentru apa, Viteza multipla a Ventilatorului, Repornire Automata, Timer, Filtru tip fagure, Filtru Lavabil, Filtru Ionizator, WIFI inclus, Functie I FEEL

I Feel

Control climatic inovator si intuitiv
Un senzor de temperatura incorporat in telecomanda determina aparatul de aer conditionat sa regleze automat programul de functionare. Aceasta caracteristica ofera o metoda inteligenta si independenta de mentinere a temperaturii optime in incapere.


 

Antifungic

Protectia sanatatii si bunastarii
Dupa finalizarea racirii sau dezumidificarii, aparatul de aer conditionat activeaza functia antifungica pentru a preveni cresterea ciupercilor si a bacteriilor daunatoare si pentru a mentine un mediu sanatos si placut.


Autocuratare

Autocuratare

Procesul de curatare fara efort
Aceasta functie activeaza un proces in 3 etape: in timpul racirii apa condensata colecteaza praful de pe fante. Unitatea interioara este apoi uscata prin incalzire si in cele din urma, modul ventilator indeparteaza umezeala ramasa, mentinand unitatea uscata si impiedicand reproducerea bacteriilor.


Auto-diagnosticare

Auto-diagnosticare

Monitorizare automata si intretinere
Aparatul de climatizare este capabil sa monitorizeze operatiile anormale selectate si sa identifice automat piesele defecte. In acest fel, va afisa un cod de eroare pe ecran, facand mentenanta eficienta si economica.


Carcasa anti-rugina

Carcasa anti-rugina

O prima impresie care dureaza
O foaie galvanizata si sase straturi de acoperire anti rugina asigura ca unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat isi mentine un aspect placut, chiar si dupa expunerea prelungita la lumina soarelui si a ploii.


Modul Turbo

Modul Turbo

Treceti rapid la rece sau confortabil
Functia turbo activeaza racirea rapida sau incalzirea prin cresterea cantitatii si vitezei fluxului de aer pentru a atinge temperatura dorita. Aceasta functie poate crea conditii confortabile in cel mai scurt timp posibil.


Mod Sleep

Mod Sleep

Tehnologie inteligenta pentru somn linistit
Aparatul de climatizare creste sau reduce automat temperatura cu 1° C in primele 2 ore inainte de a deveni constanta pentru a completa tiparele de temperatura ale corpului uman in timpul somnului si a evita supraincalzirea sau racirea in timpul noptii.


Telecomanda

Telecomanda

Confort la atingerea unui buton
O telecomanda usor de utilizat, cu un design simplu si usor de folosit, care permite activarea usoara a tuturor functiilor. Include un afisaj digital pentru o intelegere directa a setarilor, a programelor curente si a modificarilor in timp real.


LED - Afisare ascunsa

LED - Afisare ascunsa

Ecranul ascuns si un design elegant
Afisajul unitatii este ascuns in interiorul panoului, mentinand un aspect simplu si elegant care va completeaza alegerea de design interior. Afisajul cu LED-uri este usor de accesat, dar este ascuns pentru o atractie estetica maxima.


 

 


 

Full DC Frequency Conversion

Eficienta energetica
Un sistem avansat, complet de control DC asigura viteza motorului si reglarea in timp real a fluxului de agent frigorific, ca raspuns la mediul schimbator. Acest lucru inseamna ca aparatul de aer conditionat ruleaza intotdeauna la cea mai mare economie de energie cu o eficienta maxima de racire / incalzire.


tesla info

R410a, R32 gas

Perfectioneaza climatul tau, protejeaza planeta
O combinatie castigatoare de stabilitate si durabilitate, agentul frigorific ecologic minimizeaza orice impact negativ asupra atmosferei Pamantului. Aparatele de climatizare Tesla se straduiesc sa maximizeze confortul, reducand in acelasi timp