-245 Lei
Poza Aer conditionat Cooper&Hunter Alpha Poza Aer conditionat Cooper&Hunter Alpha

Aer conditionat Cooper&Hunter Alpha - 18000 btu - CH-S18FTXE-NG Inverter, WiFi Inclus, -15GrC

Preț: 2850 2605 Lei

-250 Lei
Poza Aer conditionat Cooper&Hunter ARCTI Poza Aer conditionat Cooper&Hunter

Aer conditionat Cooper&Hunter ARCTIC - 12000 btu - CH-S12FTXLA-NG Inverter, WiFi inclus,A+++

Preț: 2996 2746 Lei

Cooper&Hunter, brand aparut in SUA in urma cu mai mult de 20 de ani, a acumulat o bogata experienta in aer conditionat si ventilatie, transformandu-se intr-un lider pe piata HVAC.

Produsele sub marca Cooper&Hunter sunt exportate in mai mult de 30 de tari si regiuni din intreaga lume.Implicandu-se pe pietele din intreaga lume, Cooper&Hunter s-a dezvoltat rapid, devenind un brand cunoscut, cu o crestere semnificativa a volumului de vanzari catre export, adaugand noi piete in fiecare an.

Incepand cu anul 2017, Cooper&Hunter isi muta principala linie de prductie in China, ajungand la un acord definitiv de parteneriat strategic cu Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. LTD prin preluarea de actiuni ale companiei chineze.Alegerea nu a fost aleatorie, intreprinderea fiind un lider mondial in productia de echipamente de climatizare.Fabrica din Zhuhai a primit un nume nou, Zhuhai Vino - Cooper & Hunter Environmental Technology Equipment Co LTD, fabrica principală de producție a echipamentelor HVAC de fabricație COOPER & HUNTER.La momentul actual, fabrica produce pentru multe branduri globale, acestea avand incredre si beneficiind de baza stiintifica si experimental a companiei.Dezvoltatate in peste 300 de laboratoare(APROX 3200 BREVETE), solutiile tehnologice ale centrului de cercetare au primit statutul de “nivel avansat mondial" si "nivel mondial TOP" al Asociatiei expertilor profesionisti in domeniul echipamentelor HVAC.De asemenea, toate prdusele Cooper&Hunter au certificare OHSAS1800-Garantarea curateniei si a securitatii mediului.

Produsele Cooper&Hunter respecta un inalt standard de calitate si sunt certificate de majoritatea standardelor de testare internationale din SUA, Canada, UE si zona Euro Asiatica.Dedicarea pentru inovatii tehnologice si a dezvoltarii produselor este parte din viziunea de dezvoltare a brandului.Prin departamentul de cercetare, Cooper&Hunter continua sa genereze noi produse care respecta cele mai inalte standard de calitate, oferind solutii pentru echipamente fiabile, eficente din punct de vedere energetic, rentabile pentru consumatorii finali, tinand cont atat de nevoile acestora, cat si de tendintele viitoare de inginerie.De aceea, mesajul transmis, alaturi de care Cooper&Hunter isi promoveaza imaginea, este “CONFORT SI INOVATIE".

Standardele de control al calitatii produselor Cooper&Hunter indeplinesc cerintele impuse de Asociatia Ameriacana a inginerilor de climatizare(ASHRAE), Asociatia Americana a inginerilor pentru incalzire, refrigerare si aer conditionat, fiind fabricat in conformitate cu standardele inalte si cerintele de calitate ale SUA,Canadei SI UE.


A member of USHP (Unitary Small Heat Pump Equipment / includes Mix-Match Coils /) certification program AHRI (Air-Conditioning, Heating and Refrigeration Institute

Certificatul ETL confirmă conformitatea produsului Cooper & Hunter cu standardele de siguranță și calitate din SUA și Canada.

Sigla UE-Confirmă respectarea specificațiilor privind sănătatea, siguranța și mediul. Aceasta permite distribuirea liberă a produselor Cooper & Hunter pe piața internă la nivelul Uniunii Europene.

Standard internațional pentru produsele de consum eficiente din punct de vedere energetic, originare din Statele Unite. Marca de service Energy Star este plasată pe produse eficiente din punct de vedere energetic.