-230 Lei
Poza Pachet Aer conditionat Samsung AR09 Poza Pachet Aer conditionat Samsung AR09

Pachet Aer conditionat Samsung AR09TXHQASINEU Inverter, Digital Inverter BLDC, 9000 BTU, Clasa A++/A + Kit complet de montaj

Preț: 2420 2190 Lei

-200 Lei
Poza Pachet Aer conditionat Samsung AR12

Pachet Aer conditionat Samsung AR12TXHQASINEU, Digital Inverter BLDC, 12000 BTU, Clasa A++/A + Kit montaj

Preț: 2470 2270 Lei

Samsung Electronics Co. Ltd a inceput productia de aparate de aer conditionat in anul 1980, fiind printre primii producatori de electronice care a intrat pe piata aparatelor de climatizare.
Aparatele de aer conditionat Samsung sunt proiectate incat sa fie cat mai eficiente posibil. Datorita noului design, acestea adopta un spatiu mai larg de intrare, astfel putand fi absorbit mai mult aer, dar si un ventilator mai mare, ce asigura o mai buna racire a aerului si emisia lui cat mai repede si cat mai departe.
Samsung vine in ajutorul clientilor sai cu noi inovatii astfel incat sa se asigure confortul dorit. Functi de racire Fast Cool ajuta la atingerea rapida a temperaturii dorite in mediul ambiant. Aparatele de aer conditionat Samsung beneficiaza de un Inverter digital ce optimizeaza consumul de energie in vederea pastrarii confortului pentru perioade mai indelungate, cantitatea de energie consumata fiind una minima.
O alta caracteristica a aparatelor de aer conditionat Samsung o reprezinta filtrele de aer, unde spre cele uzuale, Samsung adopta o componenta denumita Easy Filter, ce poate fi usor demontata si curatata, protejata de un invelis antibacterial ce filtreaza praful si agentii contaminanti.

Aparatele de aer conditionat Samsung detin functii importante oferite de Sistemul Neo Forte. Dintre acestea, cele mai importante ar fi cea de reglare automata a fluxului de aer, functia auto-restart, functia de dezumidificare, functia de autocuratare, functia de racire/incalzire/auto/turbo.