SC Euroest Services SRL, in calitate de proprietar al magazinul online e-aerconditionat.com, respecta securitatea informatiei furnizata de catre clientii nostrii (inclusiv datele cu caracter personal), atunci cand acestia utilizeaza acest website .

Utilizarea acestui website se supune, "Politicii de confidentialitate", si "Termenilor si conditiilor de utilizare", si implica acordul dumneavoastra cu privire la acestea.

SC Euroest Services SRL, isi rezerva dreptul de a actualiza/ schimba continutul website-ului www.e-aerconditionat.com, precum si rubricile mentionate mai sus - "Politica de confidentialitate" si "Termeni si conditii de utilizare", fara nici un anunt, sau notificare prealabila.

Pentru verificarea termenilor si conditiilor, agreeate la un moment dat, va recomndam sa vizitati periodic aceasta rubrica.

Inregistrarea datelor cu caracter personal

SC Euroest Services SRL, poate colecta de la clientii sai date cu caracter personal, doar cu acordul acestora si doar daca acestia le furnizeaza voluntar.

Formularele care pot colecta date personale, sunt "Contact" si "Cos cumparaturi". Prin aceastea site.ul www.e-aerconditionat.com cere informatii prin care clientii nostri sa poata fi identificati, sau prin care sa poata fi contactati.

Astfel, datele cu caracter personal se inregistreaza doar in scopul declarat :

  • Pentru a oferi detalii suplimentare privind disponibilitatea unor produse
  • Pentru confirmarea eventualelor comenzi
  • Pentru livrarea produselor
  • Orice corespondenta cu privire la produsele afisate pe site.

SC Euroest Services SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori.

SC Euroest Services SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati e-aerconditionat.com o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

SC Euroest Services SRL, nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

LEGISLATIE

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Euroest Services SRL . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Euroest Services SRL.