Aer conditionat Fujitsu - Consola 12000 btu - AGYG12LVC Inverter

Preț: 7000 Lei

Aer conditionat Fujitsu - Consola 9000 btu - AGYG09LVC Inverter

Preț: 9900 Lei

Aer conditionat Fujitsu - Consola 14000 btu - AGYG14LVCA INVERTER

Preț: 12000 Lei

Printre avantajele de intretinere si funcţionare ale consolelor se numara gama diversificata de puteri frigorifice ( nu mai putin de 8 trepte intre 9000 si 48000 BTU), o accesibilitate sporita, designul modern, intretinerea simplificata, functionarea in "pompa de caldura", ce permite incalzirea aerului interior chiar si la temperaturi exterioare de -5 / -10 grade Celsius.

Din punct de vedere estetic, consola ofera o alta perspectiva de design, fiind montata in partea de jos a peretelui. Astfel montata, consola devine accesibila si poate fi intretinuta si ingrijita cu usurinta, prin simpla deschidere a grilei de absobtie / carcasei. Avantajul este ca i se poate curata, cu o mai mare frecventa, filtrul de praf. Consola se poate monta sub o fereastra, neutralizand, in timpul verii, caldura. Jetul de aer suflat de consola, de jos in sus, impiedica formarea curentilor de aer. Mai precis, acest jet de aer este suflat de consola aproximativ 2 metri pe verticala, se lipeste de tavan unde parcurge orizontal aproximativ 3, 5 metri, apoi se roteste si mai parcurge, tot lipit de tavan, inca 2 metri cu aproximatie. Rezulta un drum de 7, 9 metri de drum al aerului racit, pana ajunge la beneficiar, timp in care potentialii curenti de aer sunt minimalizati.

Printre avantajele foarte mari ale utilizarii unei console se numara si puterea frigorifica maxima, ce poate ajunge chiar si pana la 10,10kW (aprox. 35000 BTU).

Ca dezavantaj amintim doar aspectul in care consola nu s-ar putea monta sub singura fereastra din camera, locul fiind ocupat de un calorifer.