Informatii despre site

Site-ul www.e-aerconditionat.com este proprietatea SC Euroest Services SRL, cu sediul social in Bucuresti, str Ion Racoteanu, nr 22, Sector 3, cod unic de inregistrare RO 19216880.

Punct de lucru : Str. Popa Petre, nr 21, Sector 2, Bucuresti

Adresa de corespondenta : Str Popa Petre, nr 21, Sector 2, Bucuresti

Termeni si conditii

Respectivul document, stabileste clar termenii si conditiile privind utilizarea magazinului on-line www.e-aerconditionat.com.

Utilizarea site-ului e-aerconditionat.com, accesul la serviciile oferite de acesta, reprezinta acceptarea de catre utilizatori a termenilor si conditiilor de confidentialitate, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

SC Euroest Services SRL, nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea siteului www.e-aerconditionat.com, sau a liniei de comunicare utilizata de cei care se logheaza pe site. Datorita acestui aspect, plata produselor care se regasesc in site nu se face on-line, ci doar la livrarea acestora, dupa consultarea unui reprezentant al firmei SC Euroest Services SRL, la unul din numerele de telefon afisate pe site.

SC Euroest Services SRL, isi rezerva dreptul de a actualiza sau modifica rubrica "Termeni si conditii", fara o notificare prealabila. Pentru verificarea termenilor si conditiilor, agreeate la un moment dat, va recomndam sa vizitati periodic aceasta rubrica.

Renuntarea la comanda implica achitarea unor costuri de transfer, depozit-curier-client final, in valoare de 75 ron/produs.

Returnarea produselor, in termen de 30 zile, este acceptata in urmatoarele conditiii:

  • colet sigilat/cost transfer
  • colet desigilat, produs necorespunzator in comparatie cu comanda/fara costuri.
  • colet desigilat, produs defect sau cu urme de uzura/fara costuri.

Garantia acordata-conform celor specificate in site, aferent fiecarui produs.

Utilizarea site.ului www.e-aerconditionat.com

Este total interzisa utilizarea siteului www.e-aerconditionat.com pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost creat - Comert online, cu livrarea si plata la domiciliu. Astfel, este interzisa utilizarea siteului, pentru oricare din urmatoarele scopuri:

  • Obtinerea accesului neautorizat la alte sisteme informatice
  • Incalcarea oricaror legi privind utilizarea retelelor publice de telecomunicatii
  • Efectuarea, transmiterea sau stocarea de copii electronice ale materialelor protejate de drepturile de autor, fara acordul proprietarului acestora
  • Diseminarea de materiale ilegale, hartuitoare, jignitoare, abuzive, amenintatoare, distructive, vulgare, obscene sau care incalca in alt mod drepturile membrilor
  • Interventia in utilizarea sau beneficierea de catre oricare alta persoana a dreptului de acces la site.ul www.e-aerconditionat.com pentru utilizarea in scopuri de concurenta neloiala

Protectia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces la datele sale cu caracter personal introduse in formularele de inregistrare pe site-ul www.e-aerconditionat.com de dreptul de interventie asupra acestor date, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita stergerea datelor sale cu caracter personal si dreptul de a se adresa justitiei in ceea ce priveste datele sale cu caracter personal. In cazul de cerere de stergere a datelor sale cu caracter personal, utilizatorul in cauza va fi dezactivat de pe site-ul www.e-aerconditionat.com si datele sale vor fi sterse.

SC Euroest Services SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

SC Euroest Services SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau orice alta forma de infractiune informationala si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor de pe site-ul www.e-aerconditionat.com.

Limitarea raspunderii S.C. Euroest Services S.R.L.

SC Euroest Services SRL nu isi asuma raspunderea pentru virusi sau orice alta functie de dezactivare care afecteaza accesul sau utilizarea de catre terti a site-ului www.e-aerconditionat.com

SC Euroest Services SRL nu isi asuma raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.e-aerconditionat.com, in tot sau in parte.

SC Euroest Services SRL isi rezerva dreptul de a schimba continutul si conditiile de folosire a site-ului www.e-aerconditionat.com. Noile conditii devin aplicabile din momentul in care au fost inscrise pe acest site si nu au caracter retroactiv.