In ultimul timp, in Romania, a crescut numarul clientilor doritori sa achizitioneze produsele afisate prin intermediul site-urilor de toate categoriile. Este mai simplu, mai comod, sa poti compara preturi de la mai multe firme/branduri, sa te informezi despre caracteristicile fiecarui produs si – nu in ultimul rand – sa primesti acasa produsul comandat, de cele mai multe ori cu plata la livrare

Detaliile oferite de site/magazine online .

Categoria de produse Aer Conditionat propune o gama variata de aparate de aer conditionat, distribuite atat de importatori cat si de distribuitorii acestora. Sunt afisate atat aparatele de aer conditionat de tip split (split de perete, multisplit, consola) pentru uz rezidential, cat si aparate pretabile mai ales spatiilor comerciale (caseta, duct, coloana, tavan/podea). De asemenea, un grup restrans de site-uri, afiseaza solutii de climatizare industriala.

Cum aleg site-ul

In general toate site-urile de profil afiseaza ata produsele, pretul si caracteristicile tehnice ale aparatelor de aer conditionat, precum si detalii legate de livrare, garantie si instalarea acestora .

Un criteriu / avantaj este legat de instalarea echipamentelor de climatizare. Daca site-ul respectiv asigura instalarea cu echipe proprii, aveti un avantaj in cazul eventualelor defectiuni. Firma de la care achizitionati echipamentul de climatizare va raspunde eventualelor solicitari in perioada de garantie. In cazul in care instalarea se face cu o alta firma, recomandata de site sau agreata de dumneavoastra, pentru eventuale defectiuni veti apela la acea firma. Mai mult decat atat, pentru eventualele accidente de munca produse in timpul instalarii exista raspunderi ale  beneficiarului. Recomandarea este sa alegeti un site care, pe langa livrare, va asigura o instalare profesionala.

Pentru montaj va recmanda serviciile noastre de instalare aer conditionat

Consiliere in alegerea aparatului de aer conditionat 

In mod normal pentru a beneficia de avantajele unei consilieri pertinente, primul pas ar trebui sa fie identificarea acelui site care sa afiseze toate detaliile legate de pret, instalare cu echipe proprii, livrare si caracteristicile tehnice. De asemenea, asigurati-va ca site-ul respectiv are afisate toate datele de contact: numele firmei, adresa, numere de telefon. Toate acestea conduc catre o incredere sporita in reprezentantul site-ului respectiv.